PRAXE
2013 - nyní
konzultant v oblasti gastronomie (nastavování procesů v restauračních kuchyních, konzultace skladby jídelních lístků, příprava technologických postupů, vymýšlení jídelních lístků, inovace ve vaření…).
Vedení restaurace např. La Republica, Hotelu Step, Hotelu Plumlov, restaurace Losín příprava více chodého menu, cateringy, … vaření dle individuálních požadavků
Gourmet inspektor (tajné i plánované návštěvy restaurací na základě objednávky, reporting majitelům jak se jejich personál chová k hostům
(které nezná) monitoring a školení personálu, nastavování standardů a systémů)
Např: restaurace U tiskárny Opava, Losín Velké Losiny, restaurace hotel Kopřivná- Malá Morávka, restaurace Kantýna Písek, Na Kovárně Frýdštejn, La Republika Praha 1, hotel Plumlov, restaurace a hotel v Hotelu Step Praha Vysočany, Zlý časy Praha Nusle.
2012 - 2013 Vila Elis Jeseník
šéfkuchař - unikátní projekt vycházející z úpravy lokálních surovin od místních farmářů dle receptů, které jsem vyhledal v místních archívech i přes 100 staré, v moderním současném pojetí.Sloužila zároveň jako regionální školící centrum Jesenicka.
10/2008 - 10/2010 Ministerstvo zahraničních věcí
šéfkuchař stykového oddělení, osobní šéfkuchař ministra zahraničních věcí – zajišťování pohoštění pro diplomatické návštěvy z celého světa, rauty, státní recepce,… Kompletní zajištění většiny akcí spojených s předsednictvím ČR v EU.
2001 - 2008 hotel Diplomat ****
nejprve šéf hotelové restaurace, později zavedení nového konceptu péče o kuchyni spojeného s výstavbou dvou nových hotelů. Implemantace tohoto konceptu do nových hotelů. Stravování pro 1500 hotelových hostů sítě Vienna International. Vedení kolektivu 50 podřízených a 15-20 učňů.
Catering servis pro Promo-star na Slovensku
např. aukci Diamantů pro Diamonds International Corporation - D.I.C. a.s.2009,2010
Art Show Košice 2009, 2010, 2011 - aukce moderního umění spojená s rautem aj.
1999 - 2001 Klementinum
zrod pražské restaurace Klementinum – díky majiteli jsem potkal mnoho zajímavých lidí, vařil jsem pro mnoho lidí z diplomacie, velvyslance, šlechtice (například pro tehdy následníka trůnu Španělska a nyní krále Filipa VI. Španělského. Pro zajímavost – celé jeho královské jméno je
Felipe Juan Pablo Alfonso de Todos los Santos de Borbón y de Grecia)
1997 - 1999 Flambéé
šéfkuchař - zde během mého působení jsem se stal na 4 roky členem Národní reprezentace kuchařů ČR díky mému druhému místu na kuchaři roku a stříbrné medaili na kuchařské soutěži Gastro Hradec.
1995 - 1997 Hotel Villa Voyta
kde jsem jako šéfkuchař spolu s kolegy dosáhl na členství hotelu v řetězci malých luxusních hotelů světa a zúčastnil jsem se stáže v Belgii. Hotel navštěvovali velmi nároční a známí hosté.
1993 - 1995 Restaurace Septim
zde se odrážely veškeré získané zkušenosti v oblasti moderní gastronomie.
1990 - 1993
Po vyučení vybrán do Tyrolských Alp, kde jsem strávil 3 roky v **** hotelích V Soldenu, Adelbergu, Seeefeldu, Walchsse, kde jsem pracoval na všech postech v hotelích s různým zaměřením.
1989
výuční list (praxe v mnoha pražských hotelích a restauracích, díky jejich specializaci jsem dostal široký a rozmanitý základ na všech postech kuchyně. Zúčastnil jsem se mnoha soutěží od regionálních, až po ty národní).